tisdag 23 april 2013

Pyjamas i mjukaste bambuinterlock

Det har av olika anledningar varit lite stilla i bloggen på sistone, men nu har jag lite grejer på gång som jag vill dela med mig av.

För ett par veckor sedan fick jag tid över att sy en ny pyjamas till den mest behövande i familjen. Jag har länge tänkt använda "staden-tyget" just till en pyjamas eftersom det är så oerhört mjukt och skönt mot kroppen.Mönster: Pyjamaströjan är ett vanligt tröjmönster från Ottobre 1/2012. Byxorna är Meedoms "Form 0" med tillagd mudd i bensluten. Strl 98.

Material: "Staden-tyget" är en underbar bambuinterlock som jag köpte av Strömming för ett par år sen. Till byxorna valde jag randigt från Liandlo. Grön muddväv från Stoff och Stil.

Båda de här tygerna har jag haft i lager ett tag och det känns riktigt bra att jag nu minskat lite på tygförrådet. Tygfrestelserna är många nuförtiden men lite får man allt hejda sig!

3 kommentarer:

  1. Otroligt fin pyjamas! Gillar kombinationen av tyger. Är det stoff och stils mudd du har kantat med? Ja visst finns det mycket fina tyger nuförtiden... farligt farligt men härligt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blev en riktigt färgglad pyjamas! Mycket riktigt är det Stoff och stils mudd jag kantar med. Jag som (än så länge!) kantar manuellt tycker det ger bättre form och hållbarhet jämfört med interlock. Men visst drömmer jag om en CoverPro..... :-)

      Radera