lördag 16 juni 2012

Skolavslutning!

Jag fick en rolig beställning för ett tag sedan. Beställaren (en mamma till en tredjeklassare) ville ha min hjälp att sy en klänning till en tjej som egentligen inte är så förtjust i klänningar! Tjejen hade hittat en klänning i handeln som hon gillade men den hade gått åt som smör i solen och fanns inte i rätt storlek när hon väl skulle köpa den. Jag fick nu frågan att sy något liknande, en enkel modell i något grönt tyg! Det kändes kul och utmanande att lyckas skapa något som föll lilla fröken i smaken. Hon valde själv tyg, det kändes tryggt!


Mönster: Jag utgick från ett tröjmönster i Ottobre 1/2012. Ställde ut den i sidorna och förlängde till önskad längd. Strl. 140.

Material: Liandlo´s jersey "Retro blommor".

Tack för förtroendet och tack för att jag får låna den fina bilden som jag gissar är tagen självaste skolavslutningsmorgon!

1 kommentar:

  1. That's my girl!!! Hon var SÅ fin, tack vare dig Malin!! "Egentligen är det inte en klänning mamma, det är en lång T-shirt......." Det får hon gärna tro, men en perfekt skolavslutningsklänning var det!! :)))

    Vi återkommer GÄRNA med fler beställningsuppdrag!!! <3 <3

    SvaraRadera